Bag Fleiner

Niels Grønne

Gustav Fleiners alter ego er skuespilleren, dramatikeren og instruktøren Niels Grønne.

Niels Grønne er uddannet i Jacques Lecoq skuespilteknik på "The Commedia School" i København. På skolen arbejdes bl.a. med komedieformerne commedia dell arte, melodrama, bouffon, klovn og historiefortælling samt med akrobatik, mime, masker m.m. Er endvidere blevet undervist af blandt andre Keith Johnstone, Paul Clemmence og Philippe Gullier.

Har siden 1994 været fast tilknyttet gadeteatret Dansk Rakkerpak og er halvpart af teatrets kunstneriske ledelse. Her både skriver, spiller og instruerer han - alt efter hvad der passer til de forskellige produktioner.

Arbejder derudover som freelancer både som skuespiller, dramatiker og instruktør.

Har spillet med bl.a. følgende teatre: Rakkerpak, Meridiano Teatret, Teatret Zeppelin, Taastrup Teater, Teater Patrasket, Thy Teater, Limfjordsteatret og Det Kongelige Teater.

Har endvidere arbejdet som cirkusklovn i Vidbell All American Cirkus, Friendly Bros. Circus og i Cirkus Arena og har virket som instruktør og konsulent for flere forskellige nycirkus.

Har over 25 års erfaring som komisk tjener til utallige fester og arrangementer og har i over 30 år flittigt virket som konferencier, professionel toastmaster og auktionarius


Niels Grønne • Lindenovvej 6 • 4700 Næstved • tlf. +45 2942 7372 • Send en email
Serveringscirkus på Facebook