Folkefesten i Gudhjem

Kære Niels
Tusind tak for din indsats, som Tombola vært. For anden gang var du med til at gøre Folkefesten i Gudhjem, til noget særligt.
Det er super sjovt for alle generationer, og ingen går ramt forbi!
Håber vi har skabt en tradition ? De lokale syntes du er fantastisk, og skulle forsikre sig, at Tonny Tombola var med igen i år. En turist bedyrede at hun virkelig overvejede at flytte til Gudhjem, efter at have oplevet folkefesten, der var jo så mange fantastiske mennesker i byen. Særligt Tonny Tombola fremhævede hun og Jeg nænnede ikke at fortælle at du faktisk ikke bor her! Bare du lover at komme igen til næste år?

Mange kærlige hilsner og tak
Zitta

Dansekapellets 1 års fødselsdag

Kære Niels og Niels Peter,

Tusind tak for jeres flotte indsats til vores fødselsdagsfest. Alle gæster morede sig, mens I guidede dem igennem aftenen med sang, skuespil og dansenumre. Flot tilrettelagt, overraskende, frækt. I var super gode til at binde hele aftenen sammen til et stort fest - og kunstværk.

Med venlig hilsen
Cher Geurtze
Leder
DANSEKAPELLET / Københavns Danse- og Bevægelseshus

Candlelight dinner

Hej Anita
Tak skal du have for din anbefaling af Niels Grønne, som faldt i vores gæsters smag, om end selskabet blev reduceret lidt pga. influenza. Han fungerede godt, læste folket og arbejdede derefter. Han var go’!
Tak og jeg vender snart tilbage igen.
Ha en dejlig sne dag...
Lisa

Festivalshow

I forbindelse med ”Aprilfestival teater for små og store" i Frederikssund kommune havde jeg engageret Niels Peter Kløft og Niels Grønne som ansvarlige for årets festivalshow. Niels og Niels Peter havde ansvaret for arrangementets afvikling og kunstneriske indhold og showet blev afviklet i Frederikssundshallen for 1200 tilskuere og med mere end 20 medvirkende.
Opgaven blev løst med professionalisme og overblik. Niels og Niels Peters klare kunstneriske valg gjorde showet både hylende morsomt og rørende. Showet blev en stor succes både for medvirkende og publikum.
Jeg vil ikke tøve med at engagere Niels og Niels Peter en anden gang, hvis muligheden byder sig.

Venlig hilsen/Best regards
Henrik Køhler
Leder/Head of center
TEATERCENTRUM

Bankovært

Vi skulle have en hyggelig julefrokost der startede med lotteri og banko hvorefter vi gik i byen og spiste. Vi havde 3 timer før vi skulle gå de fløj afsted. KL.15.30 kom Tonny som aftalt og kl. 16.00 begyndte showet til mine kollegers store forundring. Det blev en time med god underholdning og mange grin f.eks. vidste vi ikke at vi have en banko jomfru iblandt os.
Det var et godt og prof show som vi gerne gentager.

Den Blå Avis, Kate Ulsing

Julearrangement

Hej, Niels!

Først og fremmest mange tak for dit engagement på SØLYST i forbindelse med vort årlige julearrangement for danske rederiansatte.
Din optræden som tjener var aftenens højdepunkt, tør jeg godt slå fast, uden at forklejne Anders Bircows efterfølgende show, og jeg kan fortælle, at tilbagemeldingerne fra vore gæster har været overstrømmende positive, og rigtigt mange skriver, at især din utroligt sjove ageren først som en troværdig del af de tjenende ånder på SØLYST, og senere i forløbet som en uheldig én af slagsens og slutteligt, hvor du bekender kulør, som en hylende sjov entertainer.
Mange af gæsterne bemærkede din ”specielle frisure”, da du trådte til som tjener, men de fleste slog det hen med bemærkninger som: ”selvom man er tjener på dette fine sted, SØLYST, så skal der da være plads til forskelligheder og en lidt outreret fremtoning i form af en antennelignende hårtot”!
Jeg kan garantere for, at du med din optræden den aften, fik gjort fremragende reklame og dermed banede vej for fremtidige engagementer, og undertegnede er, som du nok ved, efter jeg har oplevet dig på slap line nu 2 gange inden for relativ kort tid, en stor fan og beundrer!

Mange hilsener
Jens Hjortkjær
Transas