Konfirmation

Tusind tak til Gustav Fleiner for festlig og sjov underholdning som sjov tjener til Elias’s konfirmation i lørdags.Det var virkelig underholdning af højeste karat, hvor han med mange forskellige indslag og sjove finurligheder fik alle gæsterne med….Du har helt klart vores anbefaling til at sætte kolorit på en fest.

De bedste hilsner fra Lone og Jimmy

Konfirmation

Vi overgav os totalt til Gustav Fleiner ved Magnus konfirmation i lørdags…
Det var SÅ vellykket og virkelig morsomt…. Har ikke før oplevet noget lignende... Alle fik en god oplevelse med hjem. Magnus er glad og vi selv meget glade og tilfredse.
Helle og Kenneth

En høflig forespørgsel

Hej Niels
For nogle år siden var du i Korsør på Storebælts Skolen og underholdte som tjener og det er simpelthen det sjoveste jeg har oplevet og jeg husker det som var det i går. Den dag blev jeg enig med mig selv om at hvis jeg engang selv skulle holde noget ville mit største ønske være at du kom igen! Så nu er spørgsmålet: Kan du komme fordi til min datters konfirmation lørdag d. 3. maj ??

Mange hilsner fra Vicky Hansen /Korsør

Konfirmation

Hej Niels
Vi vil sige, mange tak for rigtig god underholdning som sjov tjener og for efterfølgende show med mange gode og sjove detaljer.
Mange af vores gæster har efterfølgende givet udtryk for hvor sjovt det var at have sådanen butler til at lave sjov til velkomstdrinks.
Lige i starten kan det godt være lidt anspændt, men du fik fra start rystet selskabet godt sammen. Stor ros herfra.

Kh. Frank og alle de andre

Konfirmation

Hej Niels
Tak for din sjove og meget underholdende optræden ved vores søns konfirmation i fredags. Det var rigtigt godt og gav en afslappet stemning.Endnu en gang tak for en fantastisk optræden.

Mange hilsner Palle & Mette