50 års fødselsdag

"Havde egentlig kun leget lidt med tanken om underholdning til min 50 års fødselsdagsfest, men efter at have læst om Niels Grønne, alias Gustav Fleiner, og efterfølgende talt med ham var jeg ikke et sekund i tvivl. Det skulle være Gustav Fleiner!!!

Det blev aftalt at Gustav Fleiner, skulle starte sin underholdning under middagen, ved at hælde rødvin op til gæsterne. Dette udviklede sig løbende som aften skred frem, lige fra peberkværne til sovseskåle...

Vi havde opsat vores bord arrangement med fire store bordgrupper, og her turnerede Gustav Fleiner flittigt fra den ene gruppe til den anden med alle sine sjove påfund og komiske indslag, som blev sjovere og værre undervejs. 

Jeg havde aftalt med Niels Grønne, at der ikke var noget der var for pinligt eller "for meget" - han skulle bare give den gas. Og det gjorde han så i den grad. 

Der er ingen tvivl om, at vi er på niveau med Ørkens Sønner - både i humor, men også i kvalitet!

Som et lille kuriosum formåede Gustav Fleiner at få min svigerfar i så godt humør, at han efterfølgende hev min svigermor med ud på dansegulvet. Dette har han ikke gjort i 30 år!!! "

/Ronnie Bonde

 

40 års fødselsdag

Vi havde Niels Grønne ude i lørdags, og jeg vil blot melde tilbage at det var et super indslag til festen. 

Jeg vidste ikke helt hvad man skulle forvente, men han flød bare ind i festen og fik alle gæster til at grine :-) Hans lille show til sidst var prikken over i'et og både børn og voksne syntes det var virkelig sjovt.

Så alt i alt, en super god oplevelse, og som håbet, noget folk talte om bagefter.

Samtidig havde han en rigtig god situationsfornemmelse og lurede hurtigt hvem han kunne køre lidt på, og hvem han ikke kunne. 

Jeg havde ikke selv lejlighed til at sige tak til ham efterfølgende, men jeg håber at du vil give vores ros videre til ham 

Vi vil helt klart anbefale andre at få ham ud til fester.

Mvh. Anna

80 års fødselsdag

Min bedste Hr Overtjener Gustav Fleiner!

Tak for en super-oplagt betjening ved min 80 års fødselsdag forleden.

Der blev ikke sparet på speciel-effekts mh til overraskelser såsom brun sovs ned af nakken – til spyfluer i håret.
Alt serveret med diskret overblik og rutineret elegance – uden en plet på tøjet.
Jeg må sige, De kan deres metier til fuldkommenhed!
Jeg kan kun give Dem min bedste anbefaling.
Tjekkerlikker – tjekkerlikker – tjav-tjav-tjav!

Deres hengivne
Mrss UllaGinsbo

60 års fødselsdag

Havde for nylig fornøjelsen at blive betjent af Gustav Fleiner i forbindelse med min 60-års fødselsdag.

Som den eneste, der var vidende om, hvad der foregik, var det herligt at se de øvrige gæsters reaktioner. 

Jeg kan varmt anbefale Gustav Fleiner som igangsætter af en fest. 

Stor respekt til Niels Grønne for på kort tid at kunne lodde stemningen i en forsamling!

Vi tales ved til min 70-års fødselsdag 
Mvh Nina

60 års fødselsdag

Hej Niels,

Så er vi kommet retur fra ferie og ønsker at fortælle at din optræden til Bennys fødselsdag var helt i top - har fået flere tilbagemeldinger om hvor morsomt det var, da du pludseligt kom ind af døren.
Overraskelses-momentet lykkedes og du gav absolut det pift til festen jeg ønskede. Du er blevet nævnt flere gange - også at du mestrede at gå til grænsen uden at overtræde den. Sjovt, overraskende og underholdende!!!

Tak fra os alle
Rigtig glædelig jul. De bedste hilsner
Stine / Roskilde

30 års fødselsdag

Gustav Fleiner var alle pengene værd og et stort hit til min datters 30-års fødselsdag. Det er lidt ligesom med den levende musik, som man måske overvejer at spare væk, men som man gang på gang erfarer er med til at bære festen igennem. Således er det også med overtjener Gustav Fleiner. Han er professionel, sjov, vanvittig og underholdende, samtidig med at han har fingeren fuldstændig på pulsen og forstår at læse sit publikum til mindste detalje.
Gustav Fleiner var så absolut medvirkende til at både min datter og alle gæster havde en rigtig god fest.

Ebba Schnell, DTU Byg

60 års fødselsdag

Underholdning i verdensklasse! Alle var underholdt fra start til slut til Mariannes 60 års den 16. april! Kan klart anbefales!
Maria Nynne Nielsen

60 års fødselsdag

Kan kun anbefale Gustav Fleiner - alias Niels Grønne - til et hvilket som helst arrangement - om det er som skrupskør tjener, konferencier eller toastmaster – Fleiner vil klare opgaven, med humor der går til grænsen og kreative overraskelser som man ikke havde drømt om.
Gustav Fleiner var toastmaster til min 60 års fødselsdag - og med elegance og humor afviklede han arrangementet så alle involverede kunne slappe af og nyde festen.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger

Torkild Lindebjerg

60 års fødselsdag

Kære Niels,

1000 tak for vild morsom underholdning i lørdags. Du fik skabt en stemning, hvor vi grinte og morede os lige som jeg gerne ville have det! Det fik mig til at slappe af og more mig lige fra starten. Jeg har fået mange tilbagemeldinger fra gæsterne på at du var rigtig sjov og også for børnene var du selvfølgelig en succes!
Jeg anbefaler dig gerne til andre!

Mange hilsner
Lene Pedersen