Dagens Ret

”Vi havde besøg af overtjeneren, Gustav Fleiner, som leverede et sjovt, underholdende og anderledes indslag”

Retten i Næstved

 

 

 

Firmajulefrokost

Vi havde fornøjelse af at blive underholdt af Niels Grønne til vores Julefrokost i år hos Frese A/S i Slagelse, hvor vi var 80 mennesker samlet. Niels ankom forklædt som tjener og lavede forskellige former for gas med alle gæsterne til stor morskab for hele forsamlingen.
Han sluttede af med en lille standup for alle med en John Cleese lignende figur. Vi var meget tilfredse med Niels Grønne’s præstation, som var sjov og samtidig ikke overtrådte nogen former for grænser og vi medgiver derfor vores bedste anbefalinger.

De bedste hilsener
Bettina Lund Gubi / Frese A/S

Firmasommerfest

Hej, Niels

Vi holder fest for vores dejlige vikarer to gange om året. Det er altid svært at finde underholdning, som passer, da det er en meget blandet gruppe. Skuespiller Niels Grønne ramte med sin karakter Gustav Fleiner fuldstændig plet. Han sørgede for at samle gruppen med fællessang, sjove indfald, sit charmerende væsen og sjove påfund. Alle grinede og havde en dejlig aften. Vi kan varmt anbefale Niels til enhver festlig lejlighed.

Sysser Bjørnstrup, Assistance HR Partners A/S

Julearrangement

Hej, Niels!

Først og fremmest mange tak for dit engagement på SØLYST i forbindelse med vort årlige julearrangement for danske rederiansatte.
Din optræden som tjener var aftenens højdepunkt, tør jeg godt slå fast, uden at forklejne Anders Bircows efterfølgende show, og jeg kan fortælle, at tilbagemeldingerne fra vore gæster har været overstrømmende positive, og rigtigt mange skriver, at især din utroligt sjove ageren først som en troværdig del af de tjenende ånder på SØLYST, og senere i forløbet som en uheldig én af slagsens og slutteligt, hvor du bekender kulør, som en hylende sjov entertainer.
Mange af gæsterne bemærkede din ”specielle frisure”, da du trådte til som tjener, men de fleste slog det hen med bemærkninger som: ”selvom man er tjener på dette fine sted, SØLYST, så skal der da være plads til forskelligheder og en lidt outreret fremtoning i form af en antennelignende hårtot”!
Jeg kan garantere for, at du med din optræden den aften, fik gjort fremragende reklame og dermed banede vej for fremtidige engagementer, og undertegnede er, som du nok ved, efter jeg har oplevet dig på slap line nu 2 gange inden for relativ kort tid, en stor fan og beundrer!

Mange hilsener
Jens Hjortkjær
Transas

Bankovært

Vi skulle have en hyggelig julefrokost der startede med lotteri og banko hvorefter vi gik i byen og spiste. Vi havde 3 timer før vi skulle gå de fløj afsted. KL.15.30 kom Tonny som aftalt og kl. 16.00 begyndte showet til mine kollegers store forundring. Det blev en time med god underholdning og mange grin f.eks. vidste vi ikke at vi have en banko jomfru iblandt os.
Det var et godt og prof show som vi gerne gentager.

Den Blå Avis, Kate Ulsing

Firmajulefrokost

Tak for en fantastisk aften. Vi havde hyret Tjener Gustav og hans makker til vores firma julefrokost og de var super gode til sætte gang i festen. Selvom vi havde buffet formodede de at komme godt rundt blandt alle gæsterne og sætte gang i lattermusklerne. De håndterede både danske og udenlandske gæster. Deres afslutningsshow udløste latterkramper blandt mange af gæsterne. Vi kan klart anbefale at man booker de 2 herrer til firmafesten. Tak for hjælpen med at finde de helt rigtig til vores julefrokost.

Ebba Schnell, DTU Byg

En høflig forespørgsel

Hej Niels
For nogle år siden var du i Korsør på Storebælts Skolen og underholdte som tjener og det er simpelthen det sjoveste jeg har oplevet og jeg husker det som var det i går. Den dag blev jeg enig med mig selv om at hvis jeg engang selv skulle holde noget ville mit største ønske være at du kom igen! Så nu er spørgsmålet: Kan du komme fordi til min datters konfirmation lørdag d. 3. maj ??

Mange hilsner fra Vicky Hansen /Korsør

25 års jubilæum i bilfirma

Tak for sidst.
Jeg kan kun sende dig vores bedste anbefalinger og har allerede uddelt mange afdine visitkort.
Alle I selskaber – både familien og kollegerne, syntes at dit "show" var super godt... og sjovt. Du var med til at gøre en god aften endnu mere festlig!

Med venlig hilsen Jan Staugaard
Salgschef
Morten Hansen Automobiler A/S

Danske Hospitalsklovnes Generalforsamling

Tusind tak for din forrygende indsats som særpræget dirigent ved vores generalforsamling. Der var stor begejstring for din performance og din måde at dirigere på fra både klovne, kontor og bestyrelse.

Hanne Boll Overgaard
Projektleder
Danske Hospitalsklovne